Kamer en omgeving.....

Het pand;

Deze oude verbouwde dorpsboerderij ligt in één van de oudste straatjes van Haaksbergen, vlak aan het centrum. De boerderij komt uit 1910 en is in 2009 geheel gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.

De kamer:

De kamer beschikt naast een tweepersoonsbed over een eigen ingang, toilet, badkamer, voorzien van douche met thermostaatkraan en spiegel en voldoende handdoeken. Er bevindt zich een klein keukenblok waar u koffie en thee kunt zetten (uiteraad inbegrepen). Er is geen gelegenheid om te koken. Wel is er een kleine koelkast voor u aanwezig.

Als u incheckt ontvangt u direct uw sleutel zodat u kunt gaan en staan waar u wilt. De kamer is comfortabel ingericht waardoor u zich snel thuis zult voelen.

De omgeving:

In het centrum zijn natuurlijk tal van leuke winkels en supermarkten. Om de oude kerk zijn fantastische restaurants en gezellige cafés te vinden.

In hetzelfde straatje zijn een fietsenzaak, beautysalon, ijssalon, kapper, bakker en een drietal restaurants gevestigd.

Haaksbergen ligt te midden van vele hectares natuurgebied. De afwisseling van bossen, zandverstuivingen, veengebied en heidevelden nodigen uit tot heerlijke fiets- en wandeltochten.

Op nog geen 200 meter afstand bevindt zich de VVV waar u alle informatie kunt vinden welke nodig is voor leuke activiteiten tijdens uw verblijf.

Op verzoek kan een goed gevulde lunch klaargemaakt worden waardoor u tijdens uw tocht ook de innerlijke mens goed kunt verzorgen. Deze lunch kunt u zelf samenstellen uit de produkten welke u ook bij het ontbijt vindt.