Kamer en omgeving.....

Het pand;

Deze oude verbouwde dorpsboerderij ligt in één van de oudste straatjes van Haaksbergen, vlak aan het centrum. De boerderij komt uit 1910 en is in 2009 geheel gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.De Voorkamer (Blankenburg 10a) :

De kamer beschikt naast een tweepersoonsbed (160x200) over een eigen ingang, toilet, badkamer, voorzien van douche met thermostaatkraan en spiegel en voldoende handdoeken. Er bevindt zich een klein keukenblok waar u koffie en thee kunt zetten (uiteraad inbegrepen). Er is geen gelegenheid om te koken. Wel is er een kleine koelkast voor u aanwezig.


De Bedstee-kamer:

In het bijgebouw achter het woonhuis is deze moderne bedstee-kamer in 2020 gereed gekomen. De kamer beschikt over een knusse bedstee (140x200 matras), een compacte moderne badkamer waarin zich een toilet, wastafel en douche bevinden. Ook hier is een klein keukenblok waar u koffie en thee kunt zetten (inbegrepen). Er is geen gelegenheid om te koken. Er is een comfortabel zitje met TV en uiteraard ook hier gratis WIFI.

Als u incheckt ontvangt u direct uw sleutel zodat u kunt gaan en staan waar u wilt. De kamer is comfortabel ingericht waardoor u zich snel thuis zult voelen.


De omgeving:

In het centrum zijn natuurlijk tal van leuke winkels en supermarkten. Om de oude kerk zijn fantastische restaurants en gezellige cafés te vinden.

In hetzelfde straatje zijn een fietsenzaak, beautysalon, ijssalon en een aantal restaurants gevestigd.

Haaksbergen ligt te midden van vele hectares natuurgebied. De afwisseling van bossen, zandverstuivingen, veengebied en heidevelden nodigen uit tot heerlijke fiets- en wandeltochten.