Een aantal reacties van onze gasten:


Heerlijk geslapen, heerlijk gedoucht na een vorstelijk ontbijt!! Voor herhaling vatbaar.... Groetjes van Ronald, Mireille en Pleun  


Dit is een heerlijke plek om te verblijven. Prima bed, lekker ontbijt (heel uitgebreid). Alles wat je nodig hebt is er. We hebben genoten en komen graag terug.

Art en Emmy van der Rhee


Super bedankt voor het verblijf in jullie warme en moderne B&B. Hopen zeker weer voor een nachtje terug te komen. Ontbijt was overheerlijk.

Lieve groet, Sven & Jisca. Gouda.


Heerlijk geslapen. Zeer groots Hollands ontbijt. Super voor herhaling !

Philip en Henneke, Israel


Vanuit Hoogkarspel naar Tuckerville, daarna goed geslapen en breed ontbijt en nu naar de koffie bij oom en tante in Vorden. Jan & Karin

Wij hebben hier 3 nachten gelogeerd. Goed naar onze zin gehad. Bedankt. Haaksbergen is TOP!!!      Harry en Anke uit het mooie Wehl.


Het was weer geweldig, een fijne avond, lekker geslapen. Het ontbijt kan niet beter. Zeker tot de volgende keer. Groetjes Piet en Maria

PS. Doe de groetjes aan de twee meisjes.


Na een warm ontvangst een zeer aangenaam verblijf in deze B&B gehad. Mooi en praktisch ingericht. Midden in het dorp en dicht bij de winkels en eetgelegenheden.

Het bed is uitstekend, goed geslapen maar het ontbijt was nog beter dan uitstekend. Goed verzorgd, aan alles is gedacht, ook voor de wandelaar, dus brood voor onderweg mee!  Een echte aanrader voor de wandelaar, de Trekvogelpad lopers. Groet, Annita en Wim uit Zoeterwoude.

Het enige minpunt; ze serveren Grolsch en niet Heineken in het dorp....