Een aantal reacties van onze gasten:


7 april 2016

Onverwacht gekomen, maar hartelijk welkom geheten. Stijlvolle kamer etc. met een zekere allure! Leuke details: vloerverwarming, antibukspiegel, mooi ontbijtmeubel met royaal (koninklijk) ontbijt; hagelslag (voor wie Duitsland in reist), zuiveltje, fruit en meeneemzakje en een aaibaar gastenboekje.

Dank, Drie Dames!

Pyt jon Sikkema (FRL)

Praagfietser-in-spe

19-03-2016

Gastvrij ontvangen, heerlijk knusse kamer met alles erop en eraan. Heerlijk ontbijt, genoten. Super verzorgd. Bedankt!

Nathalie en Sako (DE)

20-02-2016

Heel gastvrij en heerlijk geslapen. Heerlijk ontbijt, mooie kamer, gezellig. We komen zeker nog een keertje terug. Bedankt.

Edwin en Gerda (Reusden)


31-01-2016

Super geregeld, een sfeervolle kamer waarin aan alle details aandacht is besteed (vooral de vloer van de doucheruimte is mooi!). ***** ontbijt!

Bedankt.

Ruud en Friedi Doetinchem

11-01-2016

Hartelijke ontvangst

De kamer is sfeervol ingericht

Goed afgewerkt

Zeer goed ontbijt

Wij waren zeer tevreden. Tot ziens.

Martin en Marian Pronk uit Rotterdam Overschie

21-11-2015

Had the room voor one night, this B&B is in the perfect location.

Harrelsville, NC USA

12-11-2015

Het was weer geweldig, een fijne avond, lekker geslapen. Het ontbijt kan niet beter. Zeker tot de volgende keer. Groetjes Piet en Maria

PS. Doe de groetjes aan de twee meisjes.

3-11-015

Hartstikke leuk. Geweldige B&B! Zeer goed verzorgd, leuk ontvangen, super ontbijt en alles TOP geregeld. Mooie strakke kamer, zeker voor herhaling vatbaar. Wellicht tot een volgende x.

Marck en Sandra Venema (Brummen)

7-11-2015

Na een warm ontvangst een zeer aangenaam verblijf in deze B&B gehad. Mooi en praktisch ingericht. Midden in het dorp en dicht bij de winkels en eetgelegenheden.

Het bed is uitstekend, goed geslapen maar het ontbijt was nog beter dan uitstekend. Goed verzorgd, aan alles is gedacht, ook voor de wandelaar, dus brood voor onderweg mee!  Een echte aanrader voor de wandelaar, de Trekvogelpad lopers. Groet, Annita en Wim uit Zoeterwoude.

Het enige minpunt; ze serveren Grolsch en niet Heineken in het dorp....